Welkom aankomende studenten!

Leer ons kennen

Als vereniging willen wij natuurlijk ieder jaar groeien en daar zijn jullie, onze aankomende eerstejaars, van cruciaal belang, want jullie zijn natuurlijk de toekomst van de vereniging.
Binnen Versot wordt er daarom extra veel aandacht besteed aan de nieuwe eerstejaars sociologie. Versot is ook echt de manier om je studententijd goed te beginnen!
Zo wordt er ieder jaar aan het begin van het collegejaar een Introkamp(zie hiernaast) georganiseerd. Dit weekend is afgelopen jaren een groot succes geweest en is een goede kans om je jaargenoten, ouderejaars, en de vereniging beter te leren kennen!

Ook is er binnen Versot de Eerstejaarscommissie, een commissie voor en door eerstejaars die ontspannende en studiegerichte activiteiten organiseert.

Als je benieuwd bent hoe het leven van een student(e) sociologie eruitziet kun je ook een dagje meelopen of een dagje gaan proefstuderen, ook voor andere vragen kun je altijd bij ons terecht. Je kunt ons dan mailen op info@versot.nl!

Voor verdere vragen kun je altijd bij ons langskomen! Wij zijn te vinden in gebouw P kamer Pz009. Je kunt ook altijd mailen naar info@versot.nl

Versot introkamp

Ga jij volgend jaar sociologie studeren in Tilburg, maar ken je nog niet zo veel mensen in deze stad of vraag je je af hoe het is om bij een studievereniging te zitten? Ga dan mee op introkamp met Versot! Ieder jaar wordt er aan het begin van het nieuwe collegejaar een weekendje weg georganiseerd speciaal voor de aankomende sociologiestudenten waar eerstejaars elkaar kunnen leren kennen, maar ook de ouderejaars beter leren kennen. Dit jaar zal het plaatsvinden op 14, 15 en 16 september. Het is een ontzettend leuk, gezellig weekend waar je als eerstejaars niks hoeft te doen want alles wordt tot in de puntjes voor je verzorgd en je wordt een heel weekend lang vermaakt (dus het is géén ontgroeningsweekend, hier doen wij niet aan). Het is volledig vrijblijvend, want als je na het weekend toch nog niet helemaal zeker weet of je lid wil worden hoeft dat niet (je hoeft ook niet van tevoren al lid te zijn van Versot). Wil jij je inschrijven en verzekerd zijn van een ontzettend gezellig weekend waar je een hoop nieuwe mensen zal leren kennen? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar secretaris@versot.nl. Kosten bedragen slechts 32 euro voor een volledig verzorgd weekend!

Tot in september!