Commissies

Regelement commissiestrijd

1. Voor het meedoen aan een commissiestrijd krijgt een commissie 1 punt.
2. Als een volledige commissie aanwezig is op een maandelijkse borrel krijgt de commissie 2 punten (Kleine commissies met 3 of minder leden met het bestuurslid) of 3 punten (Grote commissies met meer dan 3 leden met het bestuurslid.
3. Voor de top 3 inzendingen bij de commissiestrijd zijn er extra punten te verdienen. 5 punten voor de beste inzending, 3 punten voor de tweede plek en 1 punt voor de derde plek.
4. Veel plezier en veel succes met de aankomende commissiestrijden!!!

De winnaar van de commissiestrijd 2016-2017 is de REISCOMMISSIE! Met hun 43 punten hebben zij een bon t.w.v. €50,- gewonnen van de Voltage. We wensen jullie heel veel plezier met de prijs.

Verder willen we alle commissies bedanken voor hun inzet en de mooie creaties die voortgekomen zijn uit de commissiestrijden! Tot volgend jaar!

Ranking Score
Reiscommissie43 punten
OAC40 punten
Ledenweekendcommissie32 punten
Introkampcommissie29 punten
Promotiecommissie28 punten
Jaarboekcommissie18 punten
DB13 punten
SAC12 punten
Eerstejaarscommissie10 punten
Acquisitiecommissie8 punten
Nieuwsbriefcommissie7 punten
Kasco5 punten

Studiegerichte Activiteiten Commissie

De SAC, ook wel de studiegerichte activiteiten commissie, organiseert de studiegerelateerde activiteiten binnen Versot. Hierbij moet je denken aan een bezoek aan de tweede kamer of aan de gemeente. Als SAC bieden we sociologiestudenten de kans om met elkaar sociologie in de praktijk te beoefenen. Het doel van deze activiteiten is om vooral leerzaam en nuttig te zijn. Maar ze zijn gelukkig ook heel leuk en gezellig en gaan vaak gepaard met een drankje (of twee) achteraf.

Commissieleden:
Inge Siemes
Noël Koster
Christine Blaauw
Evelien Tindemans
Tess North
Mitchell Matthijssen

Ontspannende Activiteiten Commissie

De OAC, ook wel de ontspannende activiteitencommissie, organiseert binnen Versot de informele activiteiten en zorgt voor ontspanning voor onze leden tussen het studeren door. Het Nieuwsjaarsgala, de Quiznight of de Biercantus zijn een aantal voorbeelden van de vele geslaagde activiteiten die ieder jaar worden georganiseerd. De OAC staat bekend om zijn gezellige commissieleden die wel van een feestje houden en zo maken zij met hun enthousiasme van elke activiteit een echt Versotfeestje.

Commissieleden:
Femke Lijbers
Cindy van den Aker
Marc van der Meijden
Nazifa Noorzai
Rowi Raaijmakers
Yentl Schoe

Reiscommissie

De reiscommissie is een van drukste maar ook leukste commissies binnen Versot. Ieder jaar organiseert deze commissie namelijk een reis naar het buitenland. Afgelopen jaren zijn onder ander Porto, Marokko, Kiev en Istanbul de bestemmingen geweest. Op reis worden zowel ontspannende als studiegerichte activiteiten georganiseerd.

Commissieleden:
Sophie van Veen
Youri Spapens
Wouter Kwint
Joost Pereboom
Merel Bosker

Introkampcommissie

De introkampcommissie is een super leuke en vooral ook een belangrijke commissie binnen de studievereniging Versot. Niet alleen het introkamp voor de nieuwe eerstejaars wordt hierin georganiseerd maar ook de facultaire dagen in de TOP-week (voormalig TIK-week). Dit allemaal om zoveel mogelijk gezellige eerstejaars kennis te laten maken met Versot. Het leuke aan de commissie is het samen creëren van een origineel weekend met thema waarin niets verplicht is en alles draait om gezelligheid.

Commissieleden:
Femke Lijbers
Cindy van den Aker
Linde Vromans
Marc van der Meijden
Sonny van Veghel
Yentl Schoe

Ledenweekendcommissie

Vorig jaar is er naar aanleiding van een zeer geslaagd weekend voor de leden van Versot een ledenweekendcommissie in het leven geroepen. Deze commissie zet een gezellig weekend neer waarin alle Versotters samen veel leuke activiteiten ondernemen die vooral gericht zijn op ontspanning en ledenbinding.

Commissieleden:
Inge Siemes
Rowan van Kraaij
Yentl Schoe
Emmie Verspeek

Eerstejaarscommissie

Deze commissie biedt de perfecte kans voor eerstejaars om je jaargenoten nog beter te leren kennen. Daarnaast is het een goede mogelijkheid om de vereniging een beetje binnen te rollen. Reden genoeg om een keer langs te komen op een van de activiteiten.

Commissieleden:
Sophie van Veen
Merel Bosker
Marjan van Lier
Linde Vromans

Acquisitiecommissie

De acquisitiecommissie zal namens Versot duurzame relaties aangaan, opbouwen en onderhouden met bedrijven (en particulieren) met het uiteindelijke doel mogelijkheden tot sponsoring te creëren. Ook zal de acquisitiecommissie de leden van Versot activeren om deze relaties duurzaam te versterken, zodat sponsor en leden maximaal van de relatie met de vereniging kunnen profiteren.

Commissieleden:
Youri Spapens
Christine Blaauw
Joost Pereboom

Promotiecommissie

Iedere activiteit binnen Versot, zowel ontspannend als studiegericht, moet natuurlijk goed gepromoot worden. Daarom hebben wij binnen Versot de promotiecommissie. Deze commissie ontwerpt alle posters voor alle activiteiten binnen Versot en zorgt ervoor dat ze over de hele uni verspreid komen te hangen zodat iedereen ervan op de hoogte is. Verder maakt deze commissie ook de films van het introkamp, het ledenweekend en de reis. Een hele leuke, belangrijke en vooral creatieve commissie binnen Versot!

Commissieleden:
Femke Lijbers
Noël Koster
Koen Wilsing
Luisa Decker
Sander Vermeulen
Marco Brabers

Jaarboekcommissie

De jaarboekcommissie verzamelt gedurende het hele collegejaar foto’s van de meest leuke en spectaculaire Versot-activiteiten en verhalen van docenten en leden. Uiteindelijk moet het vooral leuk zijn het jaarboek te lezen! Anders dan andere jaren komt het jaarboek aan het eind van het collegejaar uit.

Commissieleden:
Inge Siemes
Cindy van den Aker
Mitchell Matthijssen
Suzanne de Groot

Nieuwsbriefcommissie

Deze commissie brengt vier keer per jaar de Versotnieuwsbrief uit: De Versotte Courant. De commissieleden zorgen voor mooie verslagen van de activiteiten die in de periode vooraf hebben plaatsgevonden, zodat degenen die er niet bij waren toch een mooie impressie kunnen krijgen van de activiteit. Daarnaast wordt de nieuwsbrief nog aangevuld met columns van de Opleidings Commissie (OLC) en fractie Stimulus, een fotocollage, verschillende columns met nieuws uit de samenleving, een woord van iemand van de commissie en ten slotte zorgt iemand van het bestuur nog voor een teken van leven vanuit hun kant.

Commissieleden:
Youri Spapens
Mitchell Matthijssen
Wouter Kwint
Roos Borsten
Tess North
Bas Bernaards