Samenwerking

Versot is altijd op zoek naar geinteresseerde bedrijven om een samenwerkingsverband mee aan te gaan. Onderstaande link bevat een documentje met al onze promotiemogelijkheden. Voor bijbehorende prijzen kunt u contact opnemen met ons door een mailtje te sturen naar acquisitie@versot.nl.

Studio

De Studio is ook dit jaar weer onze stamkroeg en hier zullen in collegejaar veel activiteiten georganiseerd of gestart vanaf hier. Daarnaast kunnen Versotters hier ook altijd terecht voor een lekker drankje of hapje eten tegen een gereduceerd tarief. Versot heeft namelijk een samenwerkingsverband met de Studio waarin staat dat alle leden met een ledenpas 20% korting krijgen op bier, fris, wijn en eten m.u.v. de daghappen van zondag tot en met donderdag. Het eetcafe bevindt zich midden in het centrum van Tilburg op de Heuvel.

Sponsorkliks

Doe jij vaak je aankopen online? Doe dit dan nu via sponsorkliks! Via sponsorkliks kan jij met je aankopen bij webwinkels als bol.com, thuisbezorgd en Zalando maar ook de webwinkels van bijvoorbeeld Hema, V&D, Hunkemöller en nog veel meer andere webwinkels. Bij een bestelling gaat een deel van het bedrag naar Versot terwijl jij niks extra’s betaald! Ga dus snel naar deze link: Sponsorkliks voor alle deelnemende webwinkels en al je digitale aankopen.

Café Hoegaarden

Café Hoegaarden is dit jaar een sponsor van ons waar je 10% korting op het gehele assortiment krijgt.
Brasserie Hoegaarden gelegen aan het piusplein in Tilburg is het grootste speciaal biercafé van Tilburg met ruim 275 speciaal bieren en 2 eigen huisbieren namelijk AMAI blond en tripel. Naast onze Hoegaarden bieren zijn we ambassadeur van het Belgische bier Paix Dieu. Deze zware tripel van 10% alcohol hebben wij als enigste café in Tilburg het gehele jaar door van de tap.

Het adres voor al uw feesten en partijen en een verrassende high beer, uitgebreide lunch en avondkaart. Groot terras, eigen bierproeflokaal, restaurant, borrelhoek en vergaderruimte. U kunt bij ons ook terecht voor workshops bierbrouwen. Lunchgerechten zijn al vanaf € 3,75 te krijgen en een 3 gangen menu vanaf € 16,95.

Beans & Bites

Behoefte aan een goede kop koffie of een fijne plek om te studeren? Café Beans & Bites is gelegen vlakbij centraal station Tilburg (Stationsstraat 14) en serveert heerlijke drankjes.

Ze roosteren zelfs hun eigen koffiebonen! Op vertoon van je Versot ledenpas krijg je 10% korting. Beans & Bites is geopend van Maandag tot Vrijdag van 07.00 tot 17.30 zie je daar!

Scribbr

Scribbr is een online nakijkservice voor jouw scriptie. Ze controleren jouw scriptie op spelling, taalgebruik en rode draad om te zorgen dat jij een top scriptie krijgt!

Wil je graag jouw scriptie laten nakijken door Scribbr? Stuur dan een mail naar secretaris@versot.nl voor een kortingscode waarmee je 10 euro korting krijgt op je eerste order bij Scribbr.

Samenwerking TSB

TSB Tilburg school of Social and Behavioral sciences (TSB) is de sociale faculteit van Tilburg University. Tot TSB behoren 5 bachelor- en 8 masterprogramma’s waaronder psychologie, sociologie en multidisciplinaire studies met een maatschappelijk oogpunt. Eén van de speerpunten van de faculteit is de verbetering van de onderlinge samenwerking en teamspirit. Naast de werkzaamheden van de faculteit, dragen de vier verenigingen die de studies vertegenwoordigen hier ook aan bij. Complex (Psychologie), Versot (Sociologie), INPUT (Personeelswetenschappen) en POLIS (Organisatiewetenschappen en Global Management of Social Issues) zijn vier zelfstandige studieverenigingen die zich inzetten voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van studenten en het contact met en tussen medestudenten faciliteren. Naast het organiseren van activiteiten voor de eigen studierichting bundelen de vier verenigingen hun krachten om interdisciplinair bij te dragen aan het speerpunt van de faculteit.

Door samen te werken kan er een groter aanbod aan evenementen met een laagdrempelig karakter geboden worden voor een bredere groep studenten. Hiermee proberen de verenigingen van TSB niet alleen een meer studenten te bereiken, maar wordt het voor externe partijen ook aantrekkelijker om mee te werken aan evenementen. In verschillende overkoepelende commissies wordt onder meer gezamenlijk de gang van zaken per vereniging besproken om van elkaar te leren en de krachten te bundelen. Ook is er binnen TSB een commissie die er voor zorgt dat de studenten van de sociale faculteit nader tot elkaar komen op leuke feestjes gedurende het jaar: de BEHAVE. Daarnaast zullen er dit jaar vanuit de verenigingen Sociale Bedrijven Dagen plaatsvinden, een carrière georiënteerd evenement waarbij studenten de kans krijgen om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven. Tijdens dit evenement zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden, zoals een workshops, bedrijfspresentaties en een netwerkborrel. Kortom, de commissies van TSB zetten zich het hele jaar in om de onderlinge samenwerking en de teamspirit op de sociale faculteit te behouden en verbeteren.