Bestuur 2018-2019

Contact met Lisa?

voorzitter@versot.nl

Lisa Moonen – voorzitter

Hoihoii! Mijn naam is Lisa Moonen, ik ben 20 jaar oud en ik ben dit jaar de voorzitter van Versot. Ik ben geboren en getogen in het mooie Limburgse plaatsje Kerkrade. Inmiddels woon ik al een jaar in Tilburg en ga ik beginnen aan mijn tweede bachelor jaar. Dit jaar zal ik de volgende commissies leiden: Reiscommissie, Studiegerelateerde activiteiten commissie, TSB-platform, LOS, Jaarboek commissie en eerstejaars commissie. Mocht je vragen of behoefte aan een leuk praatje hebben, dan kun je altijd langs komen op de Versot kamer of een mail sturen naar  voorzitter@versot.nl.

Contact met Maria?

penningmeester@versot.nl

Maria Terpstra – penningmeester

Hoi! Mijn naam is Maria en met mijn 23 jaar ben ik het oudste bestuurslid van Versot. Ik ben geboren in Tilburg, maar heb sindsdien op allerlei plekken gewoond. Ik heb eerst sociale studies gestudeerd in Den Bosch, en ben toen via de premaster sociologie bij Versot terecht gekomen. Dit jaar zal ik de penningmeester zijn van Versot, en ga ik over de OAC en de Citytrip. Daarnaast zal ik samen met Lisa, de voorzitter, de studiereis mede organiseren. Ik zal ook samen met Lisa Versot vertegenwoordigen bij het Landelijk Overleg Sociologie (LOS). Mocht je nog vragen hebben, of even willen kletsen, kom dan gerust langs op de Versotkamer of stuur een mail naar penningmeester@versot.nl.

Contact met Tim?

pr@versot.nl

Tim Paulusse – pr-functionaris & vicevoorzitter

Hey daar! Mijn naam is Tim Paulusse. Ik ben 21 jaar oud en ik ben dit jaar de pr-functionaris en de vice-voorzitter van Versot. Heel mijn leven heb ik gewoond in Waalre, een klein dorp ten zuiden van Eindhoven, totdat ik in 2018 op kamers ging in Tilburg. Dit jaar ben ik begonnen met mijn tweede jaar voor de bachelor sociologie. Naast mijn studie en mijn tijd in het bestuur zal ik dit jaar een aantal commissies leiden: ledenweekend commissie, de promotie commissie, de aqcuisitie commissie en de nieuwsbrief commissie. Ook zal ik meehelpen als coördinator voor het Social Science Career Event Tilburg (de SCT) namens Versot. Ik heb verschrikkelijk veel zin in dit jaar en ik hoop dat veel kan betekenen voor Versot en de leden! Als je vragen hebt, opmerkingen hebt of gewoon gezellig wil praten kom dan langs op de Versot kamer, of als je een alternatief daarvoor zoekt kun je altijd een mail sturen naar pr@versot.nl. Hopelijk tot snel!