Bestuur 2017-2018

Contact met Karel?

voorzitter@versot.nl

Karel IJsebaert – voorzitter

Hoi allemaal! Ik ben Karel IJsebaert, een geboren en getogen Tilburger, en ik ben dit jaar de voorzitter. Na een afgeronde HBO-Bachelor ben ik februari 2017 begonnen met de pre-master Sociologie. Aan het begin van de studie ben ik actief geworden bij Versot en het is een hele goede keuze geweest. Het afgelopen jaar was onwijs leuk en gezellig en dat heeft mij doen besluiten om een bestuursfunctie te gaan doen. De commissies die ik onder mijn hoede ga nemen zijn de acquisitiecommissie, reiscommissie, TSB-platform en het LOS. Naast mijn bestuursjaar bij Versot zal ik ook beginnen aan mijn de master Sociologie. Als je zin hebt in een goed gesprek over het leven, of de leukste hotspots van Tilburg kan je altijd langskomen tijdens een van mijn kamerdiensten of stuur me een mail naar voorzitter@versot.nl.

Yentl Schoe – secretaris

Hooi! Mijn naam is Yentl Schoe en ik ben 21 jaar oud. Ik ben drie jaar geleden vanuit het dorpje Vrouwenpolder, dat ergens verstopt ligt in Zeeland naar Tilburg verhuist. Maar in de afgelopen jaren zijn Tilburg en Versot mijn nieuwe thuis geworden. Ik zal dit jaar de secretaris van Versot zijn en tevens begin ik aan mijn derde bachelorjaar. Daarnaast zal ik de rol van coördinator op mij nemen bij de organisatie van de Sociale bedrijven dagen, en zal ik de promotiecommissie, de citytripcommissie en de introkampcommissie leiden. Wil je mij iets vragen of gewoon lekker een praatje maken, kom dan gezellig langs op de Versot kamer of stuur een mailtje naar secretaris@versot.nl.

Contact met Yentl?

secretaris@versot.nl

Contact met Tess?

penningmeester@versot.nl

Tess North – penningmeester

Hoi! Ik ben Tess North, ik ben 22 jaar en zal dit jaar de penningmeester zijn van Versot. Ik ben geboren in Almelo, maar opgegroeid in het altijd leuke Zuid-Limburgse plaatsje Heerlen. Inmiddels woon ik al 3 jaar in Tilburg en ga ik beginnen aan mijn tweede bachelor jaar. Ik zal dit jaar de volgende commissies leiden: ledenweekend commissie, studiegerelateerde activiteiten commissie, eerstejaarscommissie. Hiernaast zal ik namens Versot bij de Behave zitten. Ik heb er heel veel zin in! Heb je verder nog vragen of gewoon behoefte aan gezelligheid kom dan gerust langs op de Versot kamer of stuur een bericht naar penningmeester@versot.nl.